Hosuma giden Komik Yazi :) Gsli, fenerli, BesiktasLi
2 posters
Author
Number of posts : 787 Registration date : 2006-01-06
Subject: Hosuma giden Komik Yazi :) Gsli, fenerli, BesiktasLi Mon 16 Jan à 23:24
Bir Beşiktaşlı, bir Fenerbahçeli ve bir Galatasaraylı Arabistan'da yasak olmasına rağmen bir otelde içki içerken yakalanır. Mahkemeye çıkarılırlar. Karar İDAM! Bizimkiler itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasına çevrilir. Ama o gün bayrama denk geldiği için Kral Hazretleri ömür boyu hapsi kaldırıp hepsine 20 kırbaç cezası verir. Bizimkileri sempatik bulduğu için debir kıyak daha yapıp herkese acıyı hafifletmek için bir istek hakkı tanır. Galatasaraylı, "Sırtıma bir yastık bağlayın" der. 10 kırbaçtan sonra yastık paramparça olur ve pek fayda etmez. Uyanık Fenerbahçeli bunu görünce, "Sırtıma iki yastık bağlayın" der. Ama iki yastık bile 20 kırbaca dayanmaz. Sıra Beşiktaşlıya gelince Kral, "Bak Beşiktaşlı sana acıdım. Bu yıl ligde durumunuz kötü, teknik direktörlerden çok çektiniz .... Bu yüzden sana iki istek hakkı veriyorum" der...Beşiktaşlı bunun üzerine "O zaman bana 40 kırbaç vurulsun" deyince herkes şaşkına döner. Kral Hazretleri, "Peki ikinci isteğin nedir?" diye sorar... Beşiktaşlı pis pis sırıtır ve ekler; "Fenerli'yi sırtıma bağlayın!"
BİR FENERBAHÇELİ OLARAK TÜM GALATASARAYLILARI VE BEŞİKTAŞLILARI SEVİYORUM....
gayserili
Mevlana_Fan DertLi GuzeL
Number of posts : 105 Registration date : 2006-01-19
Subject: Re: Hosuma giden Komik Yazi :) Gsli, fenerli, BesiktasLi Thu 19 Jan à 19:39
cok manyak ya huahauahauha
Hosuma giden Komik Yazi :) Gsli, fenerli, BesiktasLi