Number of posts : 329 Localisation : SÝVEREK City / TR | Hayatýn AnlamsýzLýkLar Þehrindeyim | Hayal KýrýkLýðýn BaþKentindeyim !! Registration date : 2006-02-10
Subject: Moderatör'lük Basvurusu - Talep Tue 11 Apr à 13:49
Oyun Download.Oyun Yamaları.Oyun Hileleri. Bu Bölümlerin Hepsi Tek Bir Katagoride Olmasını İstiyorum
Oyun Download.Oyun Yamaları.Oyun Hileleri. Bölümleri Açılmasını Telep Ediyorum. Ve o Bölümlerde Kendim Moderatör'lük Yapmak İstiyom Ama Bir sÜRE sONRA Süper Moderatör'lük Yapmak İstiyorum.
Gereğinin Yapılması.İstiyorum...
Last edited by on Fri 14 Apr à 12:53; edited 2 times in total
DerdiGuzeL Admin
Number of posts : 787 Registration date : 2006-01-06
Subject: Re: Moderatör'lük Basvurusu - Talep Tue 11 Apr à 21:28
dusunecegim bu konuyu.
bu oyunlari baska bi bolume baglanti olarak yapamazmiyiz?!
senin icin bi bolum acarim sende o saydiklarini icinde sabitlestirirsin.. ama daha dusunuyorum bu konuyu..
DerdiGuzeL
The MoRTaL DerdiGuzeL Uyesi
Number of posts : 37 Localisation : olmasi gereken yerdeyim Registration date : 2006-04-10
Subject: Re: Moderatör'lük Basvurusu - Talep Thu 13 Apr à 19:59
Neden dusunuyosun ki forum daha iyi olacak dahada gelişecek bence iii olur..
AmoN Super Moderator
Number of posts : 329 Localisation : SÝVEREK City / TR | Hayatýn AnlamsýzLýkLar Þehrindeyim | Hayal KýrýkLýðýn BaþKentindeyim !! Registration date : 2006-02-10
Subject: Re: Moderatör'lük Basvurusu - Talep Fri 14 Apr à 11:48
The MoRTaL wrote:
Abi TeŞeKKüRLeR...
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: Moderatör'lük Basvurusu - Talep Fri 14 Apr à 14:23
The MoRTaL wrote:
bu konu seni asiyor kardes. bu konuyu ben moderatorlerle konusur tartisirim. uye olarak sadece fikrini yazabilirsin.
AmoN Super Moderator
Subject: Re: Moderatör'lük Basvurusu - Talep Fri 14 Apr à 14:30
DerdiGuzeL wrote:
The MoRTaL wrote:
bu konu seni asiyor kardes. bu konuyu ben moderatorlerle konusur tartisirim. uye olarak sadece fikrini yazabilirsin.
E ne Yapacakmısın Oyun Dünyası katagorisini açacakmısın_??
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: Moderatör'lük Basvurusu - Talep Fri 14 Apr à 14:40
sabreden dervis...
AmoN Super Moderator
Subject: Re: Moderatör'lük Basvurusu - Talep Fri 14 Apr à 14:44
Oyun Dünyası.Vcd Dvd. Video Klip. Yabancı Müzik. ŞArkı Sözleri.RaP-HipHop. Grafik ve 3D Tasarım.(Msn) Sohbet Programları. Program Kullanımı ve Yardım.İşletim Sistemleri.Teknoloji dünyasından Haberler.Sağlık.Güncel Konular.GÜVENLİK & HACKİNG.Spor Fb.Gs.BjK.Otomobil / Tuning.
İşte bU GİBİ bÖLÜMLER eKSİK.
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: Moderatör'lük Basvurusu - Talep Fri 14 Apr à 17:06
Suan icin arkadisimiz ugrasiyor yeni bir forum hazirlamakla bu istekleriniz orda tamamiyla olacak. Simdilik forumda bu topiclerle ugrasacagiz. Ve lutfen bana saygisizca hitap etme!
seviyemizi koruyalim insallah..
DerdiGuzeL (the admin for the one who didnt know yet)