Muazzez beni Fatih'le aldattı
Muazzez Ersoy'un eski eşi İsmet Özhan, ünlü şarkıcının kendisini Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen'le aldattığını söyledi.
Bir dönemin ünlü mankeni ve Muazzez Ersoy'un eski eşi İsmet Özhan, Kanal D'de canlı olarak yayınlanan "Dobra Dobra" programında, ünlü şarkıcının kendisini Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen'le aldattığını söyledi.“Muazzez Ersoy’la yaşadığım evlilik hayatımı mahfetti” diyen İsmet Özhan, “Evlendiğimin üçüncü günü yanlış yaptığımı anladım. Her gün kavga ediyorduk. Kavgalarımızın sebebi, benim arkadaşlarımla görüşmem, sürekli geçmiş ilişkilerini anlatması ve sürekli çanta gibi beni yanında taşımal istemesiydi. Benim nikahım altındayken Fatih Gökşen’le birlikte olmaya başladı” dedi.
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen, İsmet Özhan'ın "Muazzez Ersoy benimle evliyken Fatih Gökşen ile birlikte olmaya başladı" sözlerine şöyle cevap verdi, "İsmet Özhan, yalancının ve zavallının teki. Bu adama cevap vermeye bile değmez. Kendi reklamını yapmaya çalışıyor. Muazzez Ersoy ile ayrılalı beş sene oldu ama nelerden bahsediyor. Ben böyle bir şey yapacak bir adam değilim. Beni tanıyan insanlar, böyle bir tablonun içinde olmayacağımı bilirler. Bu olay tamamiyle yalan. Böyle bir şey olmadı" dedi.