sevmek zordur nefret kolaydir diyen arkadaslari anliyamadim ...
yani ya burda bi iletisim kopuklugu oldu ya da bilemiyorum neyi kastettiniz ama insan durup dururken nasi nefret edebilirki ...
yani bi de yukarda sevmek ve sevmemekle ilgili bi cumlem vardi iyiler kolay sever kotuler ise zor sever diye ... bunu yazdiklariniza gonderme maksadiyla demiyorum zaten siz nefret kolaydir demeden once yazmistim yani .. ama ilginc tabi bu sekilde dusunmeniz ... nefret icin sebep lazimdir .. ama sevmek icin hic biseye gerek yoktur ... burdaki kimseyi tanimiyorum ama herkezi seviyorum ... yani bi onceki mesajimla butunlestirirsim soyle olur : burdaki herkeze iyi gozle bakabiliyorum ben .. herkez hakkinda olumlu dusunebiliyorum ... ama durduk yere bi canlidan ya da bi cansizdan nie nefret ediyimki ..
ben anlamadim walla nedemek istedinizi ...
ayrica aklin yolu birdir demis bi arkadas ... akilli olduumu idda etmiyorum ama gorunen o ki aklin yolu bir deildir ...
nekadar akil varsa okadar mantik ; nekadar mantik varsa okadar yol vardir bence ... yani her akil ayri bi mantikla calisir ve her mantikda baska turlu bakar olaylara .. ve de bi ton yol cikar ... herkez farkli yola doru der .. ki zaten yole oluyo bakin dunyaya gorursunuz ...