Number of posts : 45 Age : 36 Localisation : Dertlerin en güzelinde Registration date : 2006-01-22
Subject: Re: DerdiGuzeL'den SiirLer Sun 11 Jun à 12:30
Derdi şahanesin..
DerdiGuzeL Admin
Number of posts : 787 Registration date : 2006-01-06
Subject: Re: DerdiGuzeL'den SiirLer Sun 11 Jun à 12:55
Tesekkur ederim Hakan..
gayserili niye ole dedin simdi?
Ceren Super Moderator
Number of posts : 304 Registration date : 2006-01-06
Subject: Re: DerdiGuzeL'den SiirLer Mon 12 Jun à 11:24
cok guzel olmus. simdi nickini azda olsa anlayabildimm
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: DerdiGuzeL'den SiirLer Tue 20 Jun à 21:24
Yeganem...
sozlerimde sen.. icimde sen.. duslerimde dusuncelerimde.. hasretlerimde.. bos kalan yuregimde sen.. sizlayan kalbimde.. huzunlu gecelerimde.. yas dolu gozlerimde.. aci dolu kelimelerimde.. herseyimde.. varsin
SEN...
Yakismiyor bize.. vedalasmak.. sarmiyor bizi son bakislar ayrilmak aliskanlik edinmeyelim olurmu... bizim amacimiz hep olsun kavusmak..
Mevlana_Fan DertLi GuzeL
Number of posts : 105 Registration date : 2006-01-19
Subject: Re: DerdiGuzeL'den SiirLer Tue 4 Jul à 15:59
senin ilham kaynagin kim allah askinaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bole guzelll yaziyorsunnn???????
yuregine canina saglikk adminnim
serseri asik Yakisiklisi Mod
Number of posts : 306 Registration date : 2006-02-04
Subject: Re: DerdiGuzeL'den SiirLer Wed 12 Jul à 17:08
kim bilir hangi siteden kopyalio saka bi yanan herzamanki gibi siirlerin süper
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: DerdiGuzeL'den SiirLer Wed 12 Jul à 22:22
Pis serseri ilham kaynagimmi
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: DerdiGuzeL'den SiirLer Sun 1 Oct à 1:53
cok gorduler bize bir tebessumu, ayirdilar acimasizca.. sen orda ben burda.. hayat gecek zaman ucacakmi bu eller bu kalpler acep kavusacaklarmi!
cok gorduler gozlerimin parlamasini senden uzaklara kacirdilar insafsizca kalbim agliyor icim paramparca mesafe bitecekmi kmler kesilecekmi bu eller bu kalpler acep yine sevileceklermi..
cok gorduler mutlulugun sicak hissini guldurmediler bir an rahatca elim kolum baglandi uzak diyarlarda gelecekmisin goturecekmisin vereceklermi guldureceklermi bu eller bu kalpler acep yine birleseceklermi..
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: DerdiGuzeL'den SiirLer Fri 27 Oct à 18:55
Bir damla gozyazi dusmesin gozlerinden.. Aglama ey narin cicek kiyamam ben sana.. O aci bakislarin parcalar beni derinden.. GuL ne oLur gulumse hep bana..
Doyamadim doyamiyorum diyorsun.. SAKIN bana doymaya calisma Istemez sonra gonlun benden bikarsin Beni birakip bi kenara ATMA..
AmoN Super Moderator
Number of posts : 329 Localisation : SÝVEREK City / TR | Hayatýn AnlamsýzLýkLar Þehrindeyim | Hayal KýrýkLýðýn BaþKentindeyim !! Registration date : 2006-02-10
Subject: Re: DerdiGuzeL'den SiirLer Sun 29 Oct à 12:49
emegi,ne ve yüreðine saðlýk
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: DerdiGuzeL'den SiirLer Sun 5 Nov à 21:33
Sen gul ben aglarim.. bu ayriliklara ..bu acilara.. Daglarin yukunu ben tasirim.. sen rahat ol uc havalarda..
Sen gul ben aglarim.. sensiz gecen aksamlarda..sabahlarda Problemleri ben cozerim.. cozulmeye umut kalmasada..
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: DerdiGuzeL'den SiirLer Fri 17 Nov à 20:39
Rabbim! Sen ayirdin sen kavustur uzaklardayim bir imtihandayim Ne olur bu aciz asigini masukuyla tez zamanda sonsuza dek bulustur.. Rabbim! Onlar Senin icin nefes aliyorlar hayatintadini alamadiklari gibi herseyde zorlaniyorlar Onlar sevgilerini sana birakiyorlar.. Rabbim! Senin icin sabrediyorlar.. senden medet bekliyorlar derman ol butun aci cekip ayri kalanlara Onlar sadece senden istiyor ve senin rizan icin seviyorlar.
Garibim DerdiGuzeL Uyesi
Number of posts : 12 Registration date : 2006-02-28
Subject: Re: DerdiGuzeL'den SiirLer Thu 23 Nov à 20:46
Cok guzel yaziyorsun derdiguzel ... siirlerinin devamini dileriz
AmoN Super Moderator
Number of posts : 329 Localisation : SÝVEREK City / TR | Hayatýn AnlamsýzLýkLar Þehrindeyim | Hayal KýrýkLýðýn BaþKentindeyim !! Registration date : 2006-02-10
Subject: Re: DerdiGuzeL'den SiirLer Fri 24 Nov à 11:13
Bütün Þiirlerin Çok Güzel Yüreðine Saðlýk...
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: DerdiGuzeL'den SiirLer Fri 24 Nov à 22:19
tskler
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: DerdiGuzeL'den SiirLer Thu 30 Nov à 21:36
ne sevdaymis bu bizimkisi.. bir bitiremediler bir geciremediler.. arada bin kmlik mesafelerde olsa bu hasreti bu gonlumu dindiremediler..
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: DerdiGuzeL'den SiirLer Mon 5 Feb à 14:40
Veda ederken son gozyaslarimizi siliyorduk Bakamiyorduk bile birbirimize Ne sen cesaret edip dur diyebildin Ne ben sesimi cikarip seni tuta bildim
Gitme! demeyi ne cok isterdik Oysa ne cok sevdigini soylerdin beni Aradan gecti simdi 5 ay... Ve yine gorebilme ihtimalim var seni
Ve gelince birbirimizi gorecegimiz bolum Soyleyecegim tek bir seyi Bilmek istermisin denizgozlum, Seni hala ne cok sevdigimi..?
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: DerdiGuzeL'den SiirLer Mon 5 Feb à 14:41
Kalbimin imparatoru..
Kalp seviyor sormadan danismadan Canim diyoruz Onun can verdiklerine hic hesaba katmiyoruz yaratani Sensin Kalbimin sahibi Kalbimin imparatoru
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: DerdiGuzeL'den SiirLer Mon 5 Feb à 14:54
kirginim sevgili....
Bana cok agir geldi sozlerin Kaldiramadim dayanamadim.. Hicmi dokunmuyor huznum sana aglamaktan nefes alamadim
Degistirmismi mekanlar bizi inanki lafim kalmadi sana Ben asmisken sevgi sinirini sen pismanligini anlattin bana
boylemiydi sevgin incitecek kadar bense hic kiyamadim sana Bilki zaman geciyor azar azar Merak etme yine hasret kalacaksin bana!
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: DerdiGuzeL'den SiirLer Wed 14 Feb à 23:49
Bilemezsin ki..
Hep ben aglarim derler donup yuzume bakmazlar ki..