Number of posts : 787 Registration date : 2006-01-06
Subject: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Sat 7 Jan à 16:12
Eger iliskilerinizde sorunlariniz varsa ve ne yapacaginizi bilmiyorsaniz
Kimseyle paylasamior ve bu yuzden care bulamiyorsaniz...
Tavsiye istiyorsaniz...
Cozum bulmak istiyorsaniz..
Burada insallah aradiginizi bulacaksiniz!
Last edited by on Sat 11 Mar à 17:42; edited 1 time in total
Mevlana_Fan DertLi GuzeL
Number of posts : 105 Registration date : 2006-01-19
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Thu 19 Jan à 19:35
Cok iyi dusunmussun. Buna cogumuzun ihtiyaci olacak. helede benim ailemle sorun yasiyorum ciddi ciddi ve bazen sasiriyorum ve ne yapacagimi nasil davranacagimi bilemiyorum.
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Thu 19 Jan à 23:54
Peki ne gibi sorunlariniz oluyor? buna ailede tepkiniz nasil? Daha acik ve net anlatirsan yardimci olabilcegimizi umuyorum.
Ceren Super Moderator
Number of posts : 304 Registration date : 2006-01-06
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Fri 20 Jan à 19:28
aile sorunlarini hic kaldiramiyorum bende. Zamanla gecsede izi kaliyor.
Mevlana_Fan DertLi GuzeL
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Fri 20 Jan à 23:52
dialog mesela.Normal konusamiyoruz bile. Anlasma sorunumuz var. Yani her seferindede ustume gelmeseler olmuyor. Kafam patliyor. Sonra bunu disariya yansitincada cok cirkin oluyor ya
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Sun 22 Jan à 15:01
Bu dialog sorunu sendenmi ailendenmi kaynaklaniyor? Tahmin edebildigim kadariyla genclerin cogunun aile dialoglari ile problemleri vardir. Bu yasfarki oldugu icin ve anne babanin simdiki gencliklere anlam veremediginden kaynaklaniyor. Ve surekli bir kiyaslama olur. Benim zamanimda soyleydi simdi ise sana sunu sunu veriyorum hala mutlu deilsin filan. Zaman farkini takip edemeyen anne babanin anlam verememezligi soz konusu olabilir. Yada senin ailenin sana vermek istedigini anlamaman sozkonusu.
Dialoglarda sonsuz saygi olmasi gerektir. ses yukseltmek deil sesi daha ozenli kullanmak gerekir bir aile icinde. compromislerlede guzel anlasilir mesela: Baba ve ogul arasinda. Bugun cok calisirsam yarin izinli olabilirmiyim? yani amacina ulasabilmen icin seninde biseyler yapman gerekiyor.
ve birazda kendi gozlugumuzu cikarip anne baba gozlugunden bakarsak onlari daha iyi anlariz..
DerdiGuzeL
Mevlana_Fan DertLi GuzeL
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Mon 23 Jan à 17:34
bu dediklerin aynen bizde boyle. deneyim ben bu gozluk meselesini. Thanx
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Tue 7 Feb à 23:47
Onemli degiL. Yeterki sorunlarin duzelsin
serseri asik Yakisiklisi Mod
Number of posts : 306 Registration date : 2006-02-04
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Wed 8 Feb à 23:31
vaaaaaay be admin dedigin böle olcak
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Thu 9 Feb à 0:53
sendemi burda birkan. Hosgeldin Buyur bir derdinmi var
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Thu 9 Feb à 15:55
benim derdimk yoh yaw olursa anlatiriz
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Thu 9 Feb à 18:58
Olursa bizde dinleriz.
Ceren Super Moderator
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Thu 9 Feb à 19:00
DerdiGuzeLim. Bizim senle konusmamiz Gerek. burda anlatmayim
Mevlana_Fan DertLi GuzeL
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Thu 9 Feb à 20:21
kotu bisey yok ya ceren?
dost-30 DerdiGuzeL Uyesi
Number of posts : 30 Localisation : serbest meslek,hemde çok serbest bi meslek:) Registration date : 2006-02-11
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Tue 14 Feb à 14:25
benim derdim kıredi kart borcum vede satılmayan bir arabam var ya ..gerisi önemli değil..dünya suda gitse umrumda değil
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Tue 14 Feb à 15:46
takma abi kafana canini alcak degiler ya
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Wed 15 Feb à 17:33
dost-30 wrote:
benim derdim kıredi kart borcum vede satılmayan bir arabam var ya ..gerisi önemli değil..dünya suda gitse umrumda değil
Bu iliski derdi degil ama eminim bunada cozum bulabiliriz.Bu problemi cozmek icin ne dusunuyorsun? sence ne sekilde halledebilirsin? Hic bir fikrin Yoksa daha az harcama daha fazla biriktirme yontemi olmuyosa extra bir is..oda olmuyosa simdilik borc alabilecegin birini bulmalisin Araba isini dusunmem lazim biraz ona sonra yorum yaparim.
Ceren Super Moderator
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Wed 15 Feb à 22:42
DerdiGuzeLim nerdesin aradigimda bulamiyorum?
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Thu 16 Feb à 0:40
kapsama alani disindi adminimiz
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Thu 16 Feb à 10:51
Hayir ya dusune dusune fosfor kalmadi bende
Ama konusalim cerencigim msnde
Mevlana_Fan DertLi GuzeL
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Mon 20 Feb à 19:19
Admin kendini fazla yorma.
arkadas DerdiGuzeL Uyesi
Number of posts : 6 Registration date : 2006-02-12
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Tue 21 Feb à 4:27
Arkadaşlar ilişkilerimi ne aldatmak ne kıskançlık nede başka birşey bitiriyor.Sadece vakit ayıramamak bitiriyor.Ve buda hepsinden daha önemli oldğunu söylüyor çoğu birlikte olduğum kız.Bilmiyorum bana saçma geliyor sonuçta benim elimde olan bişey değil ki bu günde 16 saat çalışıyorum.Annemin babamın yüzünü zor görüyorum.En kötüsüde haftasonlarıda çalışmam ve yıllık iznim 3 gün.Bilmiyorum arkadaşlar ben mi haksızım bi öneri bekliyom sizden.Bu arada kimse sabaha karşı nete girmiomu yaw kimseye rastlamıom sitede bi türlü
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Tue 21 Feb à 19:03
SeLam Arkadas. Yazini okudum ve durumunu anlayabiliorum. Zamanini iyi planlamani/ ayarlamani tavsiye ederim. Iliski icin zamanin yoksa veya ayirman mumkun deilse ve ciktigin kizlarda sorun yapiorsa bence vazgec derim. Seni anlayan ve belkide senin gibi ayni zamanlarda bos vakti olan biriyle cikmalisin. Yada zamanin olmasini beklemelisin. sunu bil ask hep ilgi ister.
lakabi mazlum Moderator
Number of posts : 183 Localisation : Her aN Yanınıda Registration date : 2006-01-25
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Thu 23 Feb à 19:16
arkadas bak iliskı harbıden ilgi we zaman ıstıyo bıtırmek we ılerletmek 100de 80 bunların roluwar bu iki seyı cok onsırada tut derım ben sana
SeRSeRi_KiZ DerdiGuzeL Uyesi
Number of posts : 25 Registration date : 2006-02-22
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Fri 24 Feb à 16:27
Quote :
Seni anlayan ve belkide senin gibi ayni zamanlarda bos vakti olan biriyle cikmalisin. Yada zamanin olmasini beklemelisin. sunu bil ask hep ilgi ister.
haklisin katiliyorum sana
harikasin sen aBLa
Sponsored content
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim!
ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim!