Number of posts : 306 Registration date : 2006-02-04
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Sat 25 Feb à 23:07
haklisin admin dediginde böyle olucek alkisss
METEOR DerdiGuzeL Uyesi
Number of posts : 12 Registration date : 2006-01-22
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Mon 27 Feb à 14:39
way bee admin e bakkkk..
DerdiGuzeL Admin
Number of posts : 787 Registration date : 2006-01-06
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Tue 28 Feb à 0:10
dertlerinizi alayim..
sagittarius forumun caycisi
Number of posts : 73 Registration date : 2006-03-01
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Thu 2 Mar à 4:14
ustad nedemis ???
derdim coktur hangisine yanayim ...
serseri asik Yakisiklisi Mod
Number of posts : 306 Registration date : 2006-02-04
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Thu 2 Mar à 23:04
atalarimiz ne demis - derdini söylemeyen derman bulamasmis
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Thu 2 Mar à 23:35
baska bi ustad da demiski : gun gelir an gelir; dert de bir zevk de bir ... gun gelir en buyuk dert bile zevk verir ... . . . ... . . ben de diyorum ki : dert dert diye kendini uzme ... dertlerle variz dertlerle yasariz dertlerle oluruz ... herkezin bi derdi olmali ... ama dert insanin icinde olmali ...
derman derman diye kendini oyalama ... derman kendini avutmakdir derman baska dert aramakdir... derman derdini sevmemekdir ...
saygilar ...
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Fri 3 Mar à 0:27
Ne guzel bi yaklasim sagittarius d erdini sevmek. benim yaptigimda bir nevi boyle. Dertlerimizi guzel gorerek, kendimizi SIKMAKtansa bir hos boslukta kalarak once kendimizce cozumu bulmaya calismak, cok zorlaniyorsak bir bilene danismak.. bir el bir ses 2 el 2 ses.. 3 el 3 ses. nekadar el okadar ses.
Danismak herzaman iyidir. bunun icinde burdayiz arkadaslar.
saygilar.
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Fri 3 Mar à 0:51
tesekkurler ...
Ceren Super Moderator
Number of posts : 304 Registration date : 2006-01-06
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Fri 3 Mar à 18:38
ne gusel anlasiyorus goslerim yasardi
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Sat 4 Mar à 3:34
kiskanma gibi bi durum mu var acaba yoksa bana mi oyle geldi ...
SeRSeRi_KiZ DerdiGuzeL Uyesi
Number of posts : 25 Registration date : 2006-02-22
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Mon 6 Mar à 10:18
iliskideki sorunlardan biride kiskanclik niye herkez bunu yanlis anliyo SeVeN KiSKaNiR ama SiNiRi WaRDiR DeMi
anlam1yorum bunlari ya
BoZZoBeY
gayseriLi Moderator
Number of posts : 282 Registration date : 2006-01-13
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Mon 6 Mar à 19:06
arayi sogutmamak lazim.
SeRSeRi_KiZ DerdiGuzeL Uyesi
Number of posts : 25 Registration date : 2006-02-22
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Tue 7 Mar à 9:37
ewt katılıyorum sana
Efkarli Super Moderator
Number of posts : 56 Localisation : aha tam önünde Registration date : 2006-01-10
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Sat 11 Mar à 21:16
derdi veren Allah, sikayet etmemek lazim. Sukur edin
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Thu 16 Mar à 0:55
eywallah efkarli ... olayi koparmis bitirmissin ... helal yani ...
Ceren Super Moderator
Number of posts : 304 Registration date : 2006-01-06
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Thu 16 Mar à 22:36
efkarlinin dediklerine yari yari katiliyorum. dertler paylasinca yariya iner. hatta adminim cicimle paylasinca hic dert kalmadigi bile oluyor. sevincler ise paylasilinca cogalir. derdim var diye sukredip ezilip buzulmemeli. allahin verdigi akil ile dertlerimizi cozebilmeliyiz. dert allahtandir deyip yan gelip yatmamaliyiz.
just cerenn
Efkarli Super Moderator
Number of posts : 56 Localisation : aha tam önünde Registration date : 2006-01-10
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Sat 18 Mar à 21:32
evet arkadaslar ceren sagolsun beni duzeltti
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Sat 18 Mar à 22:37
dertleriniz pls
SahTeSofT DerdiGuzeL arkadasi
Number of posts : 53 Registration date : 2006-01-29
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Mon 10 Apr à 20:43
Beni derdim çok böyök
Okulda sakal bırakmama izin vermiyorlar.Özellikler top sakal falan.Bu derdime çare bulunabilirmi ???????
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Mon 10 Apr à 22:35
nicin izin vermiorlar?nasil bi okulda okuyorsunki.
The MoRTaL DerdiGuzeL Uyesi
Number of posts : 37 Localisation : olmasi gereken yerdeyim Registration date : 2006-04-10
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Thu 13 Apr à 19:18
okul yonetmenliginde bu tur seyler yasak bende 1 sene önce bu tur sorunlar yaşıyodum sonunda okulu bitirdimde kurtuldum dayasıya saçlarını uzattım acısını cıkarttım o yılların..
DerdiGuzeL Admin
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim! Thu 13 Apr à 23:02
okuldaki kurallar hakkinda yorum yapmak zor. ama belki bu kurallar degisebilir. tabi yasadigin ortamada bagli. NLde istedigin sekilde dolasabilirsin..
imza topla okulda.. mektup yaz ... sonra idarecilere gonder. protesto ..
Sponsored content
Subject: Re: ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim!
ReLations: Iliskilerdeki sorunlarimizi burada paylasalim!